Rimelig Søkemotoroptimalisering i 6 måneder

ITFX sin visjon er at mine tjenester skal være gode for deg. At jeg kan skape bedre økonomi for din bedrift ved å søkemotoroptimalisere nettsiden din oppmot 7 dager i uken! Vi avtaler når du vil at jeg skal gjøre dette på dagen, kvelden eller i natterstid.

Rimelig Søkemotoroptimalisering i 6 måneder

Rimelig Søkemotoroptimalisering i 6 måneder som tar bort all SEO stress fra deg

Med en slik hjelpende hånd vil du få et tilbud som du ikke kan si nei til. Spessielt er dette ment for enkelmansforetak eller små bedrifter som ikke har råd til å ansette medarbeidere for å gjøre denne jobben.

I denne søkemotoroptimalisering pakken så sørger jeg for at alle dine artikler (både nye og gamle) er søkemotoroptimaliserte hver eneste dag slik at du ranker høyest mulig på Google og Bing etter 6 måneder. Du og jeg avtaler tid når jeg kan gjøre jobben slik at det ikke kræsjer med ditt arbeid. Det blir da min faste rutine for å hjelpe deg i 6 måneder. Du bestemmer når jeg skal gjøre jobben.

Jeg har Jobbet med Nettsideutvikling siden 1998

Jeg er en profesjonell søkemotoroptimaliserer. Har min bakgrunn fra Eniro der jeg Søkemotoroptimaliserte for både Gule Sider og Ditt Distritkt telefonkatalogen. I tillegg har jeg utviklet nettsider i simpel HTML og i CMS systemer som PHPnuke og WordPress siden 2006.

Når du har kjøpt pakken hos meg. Så må du opprette en konto for meg i WordPress eller forklare meg hvordan jeg kommer meg inn. Jeg trenger også tilgang til din Google Analytics og Google AdSense konto. Straks avtalen er over, så sletter du kontoen min. Dersom du vil ha min tjeneste for 6 nye måneder etterpå. Så kan vi diskutere det da eventuelt.

I denne pakken får du

  • Søkemotoroptimalisering oppmot 7 dager i uken

  • Optimalisering av tekst

  • Optimalisering av bildetekst

  • Snippet tekst editering for hver artikkel dersom det trengs

  • Flere besøkende til din nettside

Alle søkemotoroptimalisering endringer skjer etter 6 måneder. Mitt hovedmål er å gjøre deg mye mer kjent på nettet, men jeg kan ikke garrantere dette. Det jeg derimot kan garantere er at nettsiden din vil bli mye mer søkbar etter 6 måneder.

Du kan se på denne pakken som om at jeg er ansatt i din bedrift for 6 måneder. Prisen er meget gunstig for din bedrift da din bedrift sparer mye. Du finner ingen andre med en rimeligere søkemotoroptimaliserings pakke.

Bestill denne Søkemotoroptimaliserings pakken fra ITFX her

(Dersom jeg får for mange bestillinger så sier jeg i fra om dette eventuelt!)