Ikke undervurder Google AdSense – De kan ta alt fra deg!

Ikke undervurder Google AdSense - De kan ta alt fra deg!

Ikke undervurder Google AdSense – De kan ta alt fra deg!

Et av de mest brukte banner tjenestene på nett er Google AdSense som Google har full kontroll over. Her har Google klart å kapre både små og store bedrifter som prøver å bli sett. Men det er dessverre veldig mange som ikke bryr seg og som får sin Google AdSense konto avstengt.

Derfor er det viktig å følge alle reglene til Google AdSense ellers kan din konto bli slukket på dagen uten noen form for advarsel. De kan bryte deg ned uten forvarsel. Så her er noen praktiske råd å ta med dersom du tenker på å bruke Google AdSense på nettsiden din.

Ikke la NOEN gi trafikk til nettsidene dine med Google AdSense

Når du er i startsfasen av et selskap så har du ikke så mye økonomi. Mange hevder at man kan bruke Fiverr og andre tjenester som lar folk gi Google AdSense klikk. Men dersom du går for noen av disse så kan Google få din konto avstengt umiddelbart. Det er nemlig ikke lov og dersom du får «invalid traffic» så er det ikke lenge før din konto blir avstengt.

Google aksepterer kun genuin trafikk til din nettside. Så det å prøve å promotere nettsiden din til familie, venner eller bekjente er forbudt. Og det å la andre hjelpe til slik at du får mer trafikk på nettsiden din. Det er rett og slett forbudt.

Med en slik politikk som Google fører, så ser jeg selv på det som meget merkverdig. Hvordan kan Google som er et så stort selskap være slik mot nystartede bedrifter? Hvordan skal disse kunne få inntekt med en slik holdning? Det går ikke! Det disse selskapene må gjøre er å bruke sosiale medier til det fulle. Hos Fiverr vet du ikke om personen som tilbyr Google AdSense har en clickfarm eller ikke. Han eller hun kan skade inntekt fra Google. Eventuelt så må du skaffe inntekt fra andre tilbydere som f.eks media.net eller infolinks for å nevne noen.

Google skader muligheten for små bedrifter og enkeltmansforetak i å vokse

Med en slik holdning som Google har med sin Google AdSense tjeneste. Så skader det små bedrifter og enkeltmansforetak i å vokse. Hvordan skal slike selskaper få genuin trafikk uten å promotere og få hjelp til å få mer trafikk?

Fiverr tjenester lover mye og de promoterer deg på Facebook og Twitter grupper som er megastore. Men Google liker heller ikke dette. Så hvorfor skal folk velge Google AdSense?

Svaret er INGEN. Og ihvertfall ikke tenk på å ha Google AdSense som en hovedinntektskilde. Det kan skade bedriften din stort dersom Google finner på å stenge deg ute. Google skader utvikling av nye konsepter på denne måten. Det er trist og jeg håper at Google endrer på denne holdningen i fremtiden. Google er for stort til å oppføre seg slik mot sine kunder. Jeg vet at retningslinjer er til å følge men dette er rett og slett ikke bra Google.

Net til Google AdSense så lenge Google kan utestenge deg uten forvarsel. Du er herved advart!

 

Kilde: Distrita